Monday, January 7, 2013

Awkward

Holaa Brothers & Sisters. Ehh. Assalammualaikum. Lama kan tak update. Last update pon tahun lepas. 31 December 2012 kira tahun lepas lah tu xD Lol. Macam mana sekolah? Aku ok ja *O* Tak best sekolah tahun ni. Entah kenapa. Sekolah macam sunyi sikit & PBS pulak dok ada. Stress kot belajaq Math. Ohh ya. Aku buat entry ni sebab nak cerita satu benda....leggo!!

Masa: 10:30 pagi - 11:50 pagi.
Tempat: Kelas 2 Krk 2

Time ni, Kelas krk 3 masuk kelas krk 2 sebab time tu mata plajaran Agama. Ustaz masuk then tulis kat whiteboard. And tajuk yg ustaz ajar '' Hidayah sumber kebahagian '' kot kalau tak silap. Budak budak laki kat belakang aku dok bising.

Ustaz : *tulis kat whiteboard. bla bla bla bla*

Budak Laki belakang: *bising sebab Hidayah ja pon*

Murid murid: *salin*

Then ustaz dah habis tulis. And kami pon dah siap. So ustaz terangkan laa :3

Ustaz: *terangkan* Cara cara untuk mendapat Hidayah! Haa. Nak dapatkan Hidayah ni pon ada cara caranya jugak. BUKANNYA PI KELAS KRK 2 LEPASTU MENGORAT HIDAYAH!

Me: -_____- *tutup muka*

Budak laki: *sorak*

Me: *keng*

Ustaz: Haa tngok. Hidayah tu. Dulu tak pakai tudung, skrg dah pakai. Bagus la tu.

Budak laki: Woooooo~ *sorak*

Me: *keng lagi sekali* *tunduk muka*

Ustaz: *bla bla bla*

KENG TEROK >.< Grr.




Thanks for read :)

Monday, December 10, 2012

New blog



Hye and Assalammualaikum. Sihat? Hehehe.  Ok ni blog baru. Blog lama dah delete atas sebab sebab tertentu *ayat tak tahan* LOL. So i decide to buat blog baru la :3 Tau tak cantik. Tak payah kutuk :) Hoho :> Follow la twitter saya https://twitter.com/NurulHidayahhhh . Yeahh! Bertweet - tweet xP *promote twitter pulak*. Hahaha ok lah. Bye~ Assalammualaikum :D
Thanks for read :)